Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Wednesday, February 23, 2011

Malaysia vs Pakistan | kelayakan olimpik 2012 (menang lagi!!)

0 orang comel komen~


HOHOHOHOHOHO!!! nampaknya pasukan bola sepak negara kita skarang ne dah bertambah mantap dan telah membuktikan kemantapannya bila diorang ne menang dalam perlawanan kelayakan olimpik 2012 menentang wakil dari pakistan!!! (Malaysia jadi tuan rumah)... fuh... makin berbelang-belang la abang2 bola sepak kita ne...hehehe... ne la ulasan minit2 yang mencemaskan perlawanan tu..:

Read more...

Friday, February 18, 2011

SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER

0 orang comel komen~

hehehe... korang semestinya kenal kan abg ben kita ne? hehehe...aq buat entri kali ne khas untuk menyokong segmen blog abg ben... nama segmen tu segmen 2 dalam 1: khas buat blog punya follower... hehehe... excited lak aq ne...so, korang2 kat luar sana yang blum join segmen ne, meh la ramai2 kita meriahkan lagi segmen ne... yang jauh kita rapatkan, yang rapat jangan rapat sangat...hehehe... bagus segmen ne, aq sokong..



Read more...

Friday, February 4, 2011

Gudbye..(MESTI BACA!!)

0 orang comel komen~

dengan penuh dukacita & x professionalnya aq nak ucap gudbye sementara kat korang... sementara la... bukan selamanya pun... blog aq ne akan senyap dalam tempoh yang agak lama, paling lama pun sampai bulan 4 la...kalau aq dapat update pun, maybe sangat jarang la... apa kes ne???

actually, aq ne student matrikulasi... aq sebenarnya baru dapat laptop ne lepas aq dapat keputusan yang agak mengejutkan mak bapak aq secara drastik & fantastik dalam semester 1....so, dalam kehappyan mereka tu, aq selit2 la sket nak cilok laptop sebijik... dapat la aspire 4738 ne...(out of topic)..

lepas aq dapat laptop ne, aq curi2 lak beli broadband..hehehe... & aq pun mula la berjinak2 & seterusnya jatuh cinta ngan dunia blogging ne... nak dijadikan cerita, aq pun mula la habiskan masa yang tersangat2 untuk terperuk kat depan laptop jahanam ne..( atau aq yang jahanam?)..x buat tutorial, assignment, tido lambat, malah aq lebih malar escape kuliah!! (sebelum ne escape gak, tapi x la teruk tahap gila tenuk camne..)

so, oleh kerana takut jatuh miskin pada masa hadapan, x dapat bini macam awek aq skarang (ngampu..hehehe), x dapat senangkan mak aq, so aq decide nak tinggalkan laptop aq ne ngan broadband2 skali kat ruma aq... aq kat ruma la ne, chinese new year... sok aq balik pegi labuan da....hu...hu....

so, bila dah abis sem (bulan 4) nanti, aq datang & hidupkan lagi blog aq ne k?!!

by then, gud luck in anything u do!!! wish me luck for my final exam!! see ya'!!

Blogger Templates
Read more...

Thursday, February 3, 2011

bila befday korang??

0 orang comel komen~

korang bosan x nak tanya kat orang, "befday ko bila ?"...pastu tambah stress lak kalau dia cakap, "tengok fesbuk la..."..hehehe...rasanya aq boleh tolong korang kot... kali ne aq nak share ngan korang camana nak buat soalan ne lebih fun dengan menggunakan math!! (kalau korang rasa math ne fun la...) korang x perlu la nak jadi genius... so, apa yang korang perlukan?? :

1. kalkulator (x payah kalkulator saintifik, kalkulator fon korang pun jadi..)
2. mangsa - orang yang korang nak soal (aq x taw la kalau benda ne sesuai untuk korang nak guna ngurat awek... nanti silap2 awek tu x nak kat korang sebab ingatkan korang ne nerd...)

ok, start!! (pastikan korang tekan '=' (sama dengan) pada akhir setiap step)
Read more...

Wednesday, February 2, 2011

secret of peteranswer.com??

0 orang comel komen~
hahahaha..1st of all, aq nak ucapkan thanks sangat2 kat member2 kat bawah ne coz slalu datang blog aq & scara x langsung menjadi top 10 member aq...so, as an honour, aq nak post nama korang besar2...hehehe..


dLa gReyZ
aku_azreen
Yuzie*s
 onez aerif[wan arif]
Nureleana
Andi Akhma
midin
Miss Sunshine
cheche
zy_nol_22


ok, back to topic.. korang taw x satu laman web yang bernama www.peteranswers.com?? x taw?? ha... klik kat sini...



haaa...laman web ne bukan untuk korang tanya jodoh korang, bila korang nak mampos, atau apa nombor ekor yang korang kena tikam esok..tapi laman web ne adalah untuk membolehkan korang mengelentong kawan korang...

ok, camana laman web ne berfungsi??
Read more...

Tuesday, February 1, 2011

rahsia 73?

0 orang comel komen~

hehe..entri kali ne x la misteri sangat...saja nak buat korang  saspen....sebenarnya aq nak share ngan korang magic sket, tapi guna math la...alah...senang la...apa yang korang perlukan? :

1. mangsa yang bengap & x tau apa2..
2. kalkulator (calculator fon pun bleh..)
3. kertas & pen

ha?? camana nak buat trick ne??
Read more...