Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Wednesday, April 27, 2011

arrgghh!! apesal blog ko berat sangat????!!!!!

6 orang comel komen~


aq suka blog ko...cantik..chatbox ko kiut...

tapi....

blog ko BERAT GILA!!!

sempat bukak sampai chatbox la...

aq pun dah mati akal la...

aq online guna komputer cybercafe, sampai jam komputer tuh...

guna komputer lain bukak blog ko pun, smua jam...

aq ingatkan komputer cc tuh lembab nak mampos, jd aq bkak blog ko guna broadband aq...

HAHAHA!!!

sampai lost connection broadband aq try bukak blog ko...

warna LED modem aq yg elok2 asalnyer warna biru (3G), trus jadi hijau..

aduh...

ringankan la sket blog ko tu...

buang sket widget2 yang x perlu tu... 

kemaskan la sket...ksian la ngan org2 mcm aq ne... internet connection x menentu...

okeh??

korang yang lain gak...agak2 blog tu loading lama sangat, cari2 la jalan nak bagi ringan balik blog korang tu k?

huhu...

p/s : citer tu btul... blog tu mmg wujud.. x nak mention la kan blog mana.. kalau ada jodoh korang jumpa la tuh...

6 orang comel komen~:

Freaky said...

melawat sini.. haha memang tensen kalo blog berat2...

rexannabel said...

btol3. blog berat, kadg2 cancel je nak visit. hehe.
http://rextrvgnza.blogspot.com/

bLeED_DrumMeRz said...

@Freaky hehe..thanks sebab singgah... tu la tu, pening aq nak blogwlkng kdg2...

bLeED_DrumMeRz said...

@rexannabel ye la...ksian gak kat blog tu... apa ble buat.. nazak broadband aq karang..

Hana teen top said...

hahahhaa......mati lah kalau mcm tue..
best la entry nie......lawak gilew.....ahahahaha...lutut pun ketwa nie...ahahhahhahha

sha said...

pernah jugak jumpa. siap jam giler babas laptop ni.. tak boleh buat apa2 dah. malfunction semua.. rasa nak maki jer..