Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Wednesday, April 20, 2011

chatbox vs komen entri....

4 orang comel komen~


kat entri ne aq x cakap pun aq nak bagi korang tips yang mana better...blog aq ne bukan femes sangat pun nak bagi2 tips...

cuma nak bagi korang bpikir kejap... mana korang rasa better?? komen kat entri atau kat chatbox??

aq pasti pendapat stiap orang berbeza...

kalau aq, aq prefer komen kat entri...

sebab??

 kalau  dia komen kat entri, paling kurang pun dia kena baca 1-2 baris entri kita untuk tulis komen yang berkaitan.... tapi kalau dia dah baca sket tu, mesti la dia akan baca lagi baris yang lain.. kalau dia x baca habis pun, paling kurang pun dia baca suku...

ye la...kalau korang nak orang datang blog korang sekadar tengok template &widget korang je, baik x payah korang post entri ye x? hias je blog korang sampai jadi blog paling cantik kat Malaysia, tapi x payah buat entri...buleh x macam tuh???

aq harap entri ne dapat maklum balas la...walaupun x banyak, tapi sekurang2nya aq dapat nampak suara majoriti..

bukan aq harap trafik!!!'

banyak lagi cara aq nak dapat trafik free...

tapi aq pun seorang blogwalker gak...

& aq pasti korang pun slalu blogwalking gak... skurang2nya kat sini dapat gak la kita sama2 tau apa suara majoriti blogger ni...

so, korang suka komen kat chatbox atau kat entri??


kalau korang lebih suka komen kat entri, klik butang like tu okeh?

kalau korang suka komen kat chatbox, tinggalkan komen kat chatbox aq... ble??

4 orang comel komen~:

Anitafasha said...

Lagi suka comment kat entri. Kat chatbox tu utk tinggalkan jejak kat tuan blog je. Peace.. =)

bLeED_DrumMeRz said...

yup!! stuju2...

MaSLiNa said...

suka kalo org komen kat entri.. kalo komen kat chatbox besenya utk berkenalan atau tinggalkan jejak je.. saya setuju dgn kenyataan awak psl komen di entri.. org perlu baca entri kita sebelum beri komen, while kalo kat chatbox, singgah 2-3 saat je, ntah2 diorang tak minat nak baca.. lebih nak tinggalkan jejak supaya org datang balik ke blog dia.. betul tak?

bLeED_DrumMeRz said...

hohohoho...btul3!!!