Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Monday, April 18, 2011

download video youtube tanpa software....???

2 orang comel komen~


perhatian!!!! kepada korang2 yang ada software, korang boleh terus gunakan software korang tu k? aq buat entri ne kepada sesapa yang x da software tu... okeh??

so, camana?

1. korang pegi kat youtube, bukak video yang korang nak download tuh... klik kat logo youtube kat bawah ne untuk terus ke youtube...



2. korang bukak keepvid.com. boleh klik kat logo keepvid kat bawah tu...




3. tapi dengan syarat!!!!!! hehehe... korang kena ada java... hehehe...x da java? ish3... klik kat logo java tu untuk download...x lama pun download java tu...



kalau dah ada java, proceed ke step ke-4

4. copy url video korang kat youtube (kat atas tu....), paste kat keepvid.com tu, kat dalam box yang ada tulis, "copy url of the video page here...". paham?? pastu, klik butang download (kat sebelah kanan)..


done!! tunggu komputer korang abis download k?





2 orang comel komen~:

Anonymous said...

kuno gila..guna idm sudah..

bLeED_DrumMeRz said...

salah ke kongsi ilmu kawan? kalau orang yang x der laptop? x der komputer? yang dok online kat cybercafe je?nak tolong downloadkan komputer cybercafe tu idm pulak?? banyak chantek....