Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT !!

4 orang comel komen~

jom join segmen abg ben ne!!!hehehe...nasib baik aq sempat join...aq bukan tua lagi pun... hehehe... korang nak join gak? klik la kat header tu... ok, start!!!

APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA???

mesti la BLEACH!!!


kenapa? aq suka kartun stail fight...hehehe...lagipun lukisan yang mantap tu digabung ngan jalan cerita yang mantap, memang mantap sangat2 la!!! aq suka hero citer ne, ichigo sebab dia x pernah putus asa nak jadi kuat & lindung kawan2 dia... pastu, villain dia sumer kuat2!! hehehe... sebab tu la fight tu interesting!! jom la nonton!!

APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa ???

emmm.... yakitate japan la....(dengan nada yang boring...)




sori la kat otaku yakitate japan...hehehe...sebab? boring la citer dia...plain... pastu citer ne ngarut sangat2...x suka la....hehehe.... watak2 dia pun entah apa2 la... hero dia tu sebenarnya laki, tapi nampak mcm pompuan lak...apa kes?? kesimpulannya, aq x suka...hihi...

 Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ...

SPIDERMAN!!!


kool...mutu...keunggulan... hehehe...dia boleh panjat2...fun la kuasa dia ne... dia boleh berhayun dari satu bangunan ke bangunan lain...siok gila la...hehe... korang suka dia x?

setel!!! jom join!!!

p/s: untuk nampak ceria, aq pelbagaikan warna tulisan tu...hehehe... sori la abg ben, semua kartun tu anime... x per kan??hehehe...

4 orang comel komen~:

NUMASARA HANA said...

nape tak pilih cicakman? dia leh gak berhayun dari satu bangunan ke satu bangunan...
hehehe...

singgah sini pulak ea...

http://numasara.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

~salam perkenalan~

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

bLeED_DrumMeRz said...

hehehe...thanks datang!!!

Ameh Wahab said...

haa..akak n hubby minat bleach n naruto, mase pregnant asyik duk tgok dua kartun ni je...cube tgok muke anak akak ade cm ichigo x?? hahahaha...
ce tengok kt cni...
http://ordinary-ameh.blogspot.com/2011/04/please-like-me-versi-againhehehe.html