Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

6 orang comel komen~

dah lama x join segmen abg ben ne!! kali ne aq nak join la...huhu..

korang nak join gak? klik la kat gambar atas tuh!!!

knapa aq seorang blogger?


1. aq mencari satu benda baru yang aq boleh buat, kluar daripada benda2 yang dah
lama aq buat (fb, myspace, game dll). seriuz, aq boring giler ngan semua tu
& oleh sebab tu la aq start blogging.



2. aq rasa puas hati yang x terhingga kalau ada orang view entri yang aq buat. walaupun x der komen, tgk pageviews dalam stats tu pun boleh buat aq satisfied.. sebab tu la aq buat blog berdasarkan perkongsian maklumat & bukan blog peribadi. rasa dihargai bila 
entri aq dibaca..hehe... 
(gila kah aq?)


3. i love connecting with people!!!!

done!!

97 patah perkataan...

x caya? kira la...

hihihi...

6 orang comel komen~:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

Nini D.. said...

dtg jongah!

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mcm ni lah said...

follow you

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

Sal Saari said...

semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
intai2lah sy..