Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Monday, April 4, 2011

berapa berat blog korang??

9 orang comel komen~


HOHOHOHOHO....berat blog aq ne 90.89 KB, & load time dia cuma 0.15 saat!!!!!! ternyata blog aq ringan...hehehe... nak timbang blog korang gak? timbang la blog korang kat sini....

p/s: bila korang tekan butang check kat situ banyak kali, otomatik pageview korang naik, traffic source tu datang dari http://www.iwebtool.com/speed_test...hehehe... dia datang cek blog korang & secara otomatik menaikkan pageview korang...hehehe...

9 orang comel komen~:

riza said...

kalau berat camne nak kurangkan berat tu eh...?dah timbang...cam berat jek....

bLeED_DrumMeRz said...

hehe....berat bl0g kta sbnarnya bgantung ngan widget/gadget kat sidebar kta tu... Elakkn letak tlalu byk widget/gadget & cik riza mesti la pilih widget/gadget yg cik riza btul2 nak.... K?

CintaZulaikha said...

ntah..rasanya slagi leh dibuka tu tak berat kot..huhu

hazz death said...

...tp bila nak buang widget2 yg cantik tue.. lg la rasa berat.. berat hati nak buang.. huhu

bLeED_DrumMeRz said...

hahaha...x pa... ada banyak cara lain utk ringankan blog... korang pegi kat sini:

http://www.ciktom.com/tutorial-blogspot/

cik tom ne ada banyak tutorial, & ada gak yang boleh bantu kita ringankan blog..hehehe...

hazz death said...

...mls la...berat la plak kjanya tuh.. huhu

bLeED_DrumMeRz said...

hahaha... ko ne hazz....

datok said...

time kasih ye bleed_drummerz sebab link kan kat blog aku :)
tq,btw boleh je bleed_drummerz nk buat sendiri jugak :)

bLeED_DrumMeRz said...

BD dah try la, tapi x dapat... hehe... x pa la... BD x kesah... boleh gak sumbang2 trafik sket kat datok...ye x?