Pages

Banner 468 x 60px

boyfren hensem
anak luar nikah
kahwin lari
 

Thursday, January 20, 2011

HACK PASSWORD PC DIORANG!!! HACK!!!

1 orang comel komen~



aku akui la bahawa bidang blog ne memang bidang yang cukup2 mencabar, apatah lagi kalau korang buat blog macam aq buat ne (kcuali la korang post kat blog main copy paste).. 90% apa yang ada dalam blog aq ne, aq da test... memang sangat mencabar la... aq ter'hack' komputer aq sendiri, dan untuk entri kali ne, aq hampir hilang password laptop aq sendiri... tapi x pa... kepuasan menyebarkan sesuatu yang aq dah try melebihi segalanya...


HAHAHAHAHAHAHA!!!! (ketawa jahat)... aq terpaksa admit la..... actually, AQ MINAT GILA HACK2 NE!!!!! hehehe.... ok, back to the point, entri kali ne aq nak ajar korang cmana nak hack password pc!!! (exited la sket...) syarat2nya adalah... :

1. tuan punya pc dah login (maksudnya pc tu dah on la, bukan korang yang restart komputer tu sendiri..)
2. korang x tau password mangsa korang
3. dia memang ada dosa kat korang, atau korang memang nak buat dosa kat dia...hehehe...

mesti rata2 korang cakap,"eleh, iklan melebih.... macamana nak hack pc orang tu kalau tuan punya pc ada?"... well, frankly, aq x penah tengok orang yang bila dia bukak laptop, dia betul2 melekat kat depan komputer tu, x pegi tandas, x jawab kol..(kecuali kawan aq sorang tu)... pandai2 la korang.... x kan aq nak buat entri pasal macamana nak cari time untuk hack pc kawan korang? x patut...x patut.....

Lagipun, korang jangan risau la...pas entri ne aq akan buat pulak entri macamana nak hack password walaupun mangsa korang tu x login... so, keep update with this blog ok? 

ok, START!! (p/s : jangan gabra kalau korang x paham, ada video kat bawah skali)(PASTIKAN KORANG BACA DULU SAMPAI ABIS, PASTU KORANG TRY) try kat komputer sendiri pun boleh, benda ne x bahaya pun, tapi pastikan korang betul2 paham camana nak buat benda ne....

1. click start button > click run. then, akan muncul satu box yang korang boleh taip. taip cmd > tekan enter

2. muncul la satu box kaler hitam (aq x pasti kalau warna cmd ne lain kat pc yang berlainan), tapi basicnya, menatang ne kaler itam la...korang taip seperti berikut :

net user


cara taip : net<jarak>user 


pastu tekan enter


3. pastu korang akan nampak dalam cmd tu, dia akan senaraikan pilihan login yang ada kat komputer tu....  


apa benda pilihan login tu?? korang prasan x, masa korang start komputer, dia akan tanya korang sama ada korang nak login sebagai Administrator ataupun guest.... ha...benda tu la....

4. korang pilih la yang mana satu korang nak hack password, yang 'administrator' atau 'guest'. tapi biasanya 'guest' x da password... aq amek contoh kat sini, aq nak hack password administrator... so, aq taip la kat dalam cmd tu :

net user Administrator *


cara taip : net<jarak>user<jarak>Administrator<jarak>*

pastu tekan enter!!

3. then, korang taip la password yang korang nak
PERHATIAN : KORANG X KAN NAMPAK APA YANG KORANG TAIP MASA TU, SO TAIP LA TANPA RASA RAGU!! 


then, tekan enter


pastu, taip lagi skali password yang korang taip kat atas tadi (untuk sahkan password baru korang) > tekan enter... siap!!!

JANGAN SEKALI-KALI SHUTDOWN PC KORANG TU KALAU KORANG NAK TEST PASSWORD BARU KORANG TU!!


so camana nak test? simply tekan butang 'Ctrl' , 'Alt' dan 'Del' serentak, pastu try 'change password'.. old password tu, korang guna la password baru yang korang buat kat atas tadi....


aq bagi korang semua langkah berjaga-jaga tu kalau2 korang nak try benda ne sendiri, tapi kalau memang niat korang nak hack pc orang lain, x payah banyak pikir la... hehehe...

kalau dalam bilik tu hanya ada korang dua orang camana? kompom la dia tau bahawa dia sedang berkawan ngan seorang hacker....so camana?? Ha, aq ada 2 tips :

1. mulai skarang, korang kena berlatih menipu tanpa buat muka bersalah. cari la cikgu drama korang, kawan korang yang ikut drama peringkat tinggi2 tu, mintak ajar... x pun buat rujukan kat internet..

2. belajar guna ayat ne dengan nada yang langsung x rasa bersalah :

"apahal tuduh aq pulak? aq x taw langsung pun password ko, camana aq nak tukar pulak password ko?? ko x pecaya kat aq??"


APA GUNA MENATANG NE??? :


1. Balas dendam (hehehe...)
2. tukar password korang kalau2 la lepas korang login korang
    tiba2 lupa lak password korang (x mustahil)
3. korang mintak kawan korang belanja korang makan, pastu dia x 
    nak. hack password dia, pastu ugut la dia... hehehe...

ok?? gud luck trying!!

p/s : aq pun x paham la korang ne. benda tu pun aq nak ajar??

x paham jugak?? tgk la video ne... :








Blogger Templates

1 orang comel komen~:

eddy said...

.....x cukup advance....
cuba baca nie...much advance
http://eddytech03.blogspot.com/2011/03/reset-password-windows-login-tanpa.html
baru la hacker.